قبل از شستشو


بعد از شستشو


امروزه فرشهای ماشینی تنوع فراوانی داشته و با الیاف مختلف و به سبکهای مختلف تولید میشود که متاسفانه بسیاری از قالیشویی ها بدلیل نداشتن تجربه کافی باعث خسارت دیدن فرش مشتری شده اند ، لذا تمام مراحل شستشو مانند فرش دستباف با اختلافاتی اندک باید انجام پذیرد. شستشوی فرش با روشهای مختلف و با دستگاههای متفاوتی انجام میشود ولی به خاطر حساسیت فرش (ماشینی و خصوصا دستباف) که اگر با روشهای سنتی انجام شود کیفیت بهتری حاصل خواهد آمد و سلامت فرش نیز تضمین می شود و مسلما فرش ماشینی هم با روش سنتی پاکیزه تر وبا دقت تر شستشو خواهد شد وبه صورت شرعی تطهیر و آبکشی میشود . بهترین قالیشویی در اصفهان برای شما بهترین روش را جهت شستشوی فرش شما در نظر میگیرد
روش سنتی شستشوی فرش بدلیل دشواری ونیاز به آب زیادتر برای بسیاری از قالیشویی ها مقرون به صرفه نیست مگر آنکه با کمک گرفتن از تجربه و تخصص افراد خبره این مشکلات مرتفع شده و شستشویی با کیفیت عرضه نماید و در نتیجه نرخ شستشوی سنتی اندکی بالاتر میشود هرچند گرانی آن بی حکمت نبوده و ارزش واقعی خود را دارد و بسیاری از نگرانیهای صاحب فرش را برطرف مینماید. قالیشویی حکیم بهترین قالیشویی اصفهان در فرش ماشینی میتواند با مهارت و تجربه نگرانی های شما را برطرف کند.




09133007730

مراحل شستشوی فرش ماشینی چیست ؟

شستن فرش ماشینی یکی از موارد مهمی است که برای افزایش طول عمر فرش باید اصول آن رعایت شود. مراحل شستشوی فرش ماشینی به صورت زیر است :

1. غبارگیری

اولین مرحله از شستشو، غبار گیری است. این کار توسط دستگاه های کاملا مجهز و حرفه ای بدلیل خارج شدن آلودگی از فرش انجام می گیرد و اگر گرد و غبارگیری فرش را انجام ندهیم، گرد و غبار ها وارد فرش شده و داخل فرش باقی می ماند و تبدیل به گِل میشود و در نهایت منجر به پوسیدگی فرش خواهد شد.

2. خیس کردن فرش

قبل از شروع به شستن فرش ماشینی حدود 1 ساعت فرش توسط دستگاه های تمام اتوماتیک خیس میشود تا شستن فرش راحت تر انجام شود. ولی برای شستن فرش دستباف به هیچ عنوان این کار توصیه نمی شود زیرا رنگ های استفاده شده در نخ های فرش دستباف طبیعی هستند و رنگ ها با یک دیگر قاطی می شوند. همچنین دمای آب استفاده شده برای شستشو بسیار اهمیت دارد و بهتر است برای شستشوی فرش ماشینی از آب ولرم استفاده شود. زیرا استفاده از آب داغ به تار و پود فرش ماشینی آسیب میزند و باعث از بین رفتن بافت فرش ماشینی می شود .

3. استفاده از مواد شوینده
پس از خیس شدن کامل فرش، مواد شوینده و شامپو به فرش اضافه میشود. ( آلودگی های فرش، خاک و روغن می باشد که شامپو به دلیل تولید کف زیاد روش مناسبی برای پاک کردن این آلودگی می باشد.) نکته قابل توجه این است که برای شستشوی فرش نمیتوان از هر مواد شوینده ای استفاده کرد. چراکه تار و پود فرش بسیار لطیف و حساس است. بنابراین از مواد شوینده ی مناسب و خنثی برای شست و شوی فرش ماشینی استفاده میشود تا رنگ های فرش ماشینی ثابت بماند.
4. پاروی فرش

در این مرحله پاروی فرش ها با استفاده از دستگاه های مخصوص پاروی اتوماتیک، فرش ها کاملا تمیز، صاف و سالم پارو زده میشوند.

5. آبگیری

برای آبگیری فرش باید ابتدا فرش ها به صورت لوله شده باشند و سپس درون دستگاه های آبگیری یا خشک قرار می گیرند .در آخر فرش ها اتو و بسته بندی می شوند و به مشتریان تحویل داده خواهد شد .

ghalishoeihakim
اصفهان - خیابان حکیم نظامی
اصفهان - خیابان حکیم - بازار فرش
اصفهان - خیابان روکی
09133007730